П`ятниця, 10.05.2024, 13:02
Вітаю Вас Гість
Головна » 2011 » Квітень » 30 » Опубліковано черговий національний рейтинг-лист шахістів України
00:28
Опубліковано черговий національний рейтинг-лист шахістів України
 
Опубліковано черговий національний рейтинг-лист шахістів України. В списку шахістів Рівненської області є і 3 шахісти з міста Острога. Перше місце серед них займає Віталій Смик - 2003 пункти, другу сходинку - Валентин Шаранський - 1964 пункти і третю - Сергій Алєксєєнко - 1954 пункти.
Загалом, крім цих трьох шахістів, в загальнообласних змаганнях за останній рік приймали участь ще чимало шахістів з Острожчини, це зокрема: Андрій Кучер, Владислав Олійник, Олександр Сорокін, Леся Омеляш, Любов Гриб, Валерій Бриль, Анатолій Гаврилюк, Олексій Стецюк, Станіслав Рудюк, Олександр Андрійчук.
Можна впевнено казати, що шахи в Острозькому районі стали масовим явищем, на разі основна мета - досягнення високих результатів на рівні області. Адже, на жаль, останній турнір, в якому прийняли участь острозькі шахісти (а це комерційний турнір на призи спонсора федерації шахів Рівненської області компанії "TeleTrade") показав, що необхідно ще немало попрацювати над вдосконаленням як майстерності, так і витривалості нашим шахістам. На жаль, доводиться констатувати, що з семи останніх місць, п"ять були за нашими шахістами. А це однозначно, не є показником, на якому слід зупинятися. Тож, сподіваюсь, майбутні старти засвідчать випадковість цієї невдачі і покажуть прогрес у грі принаймі провідних наших шахістів!
Переглядів: 525 | Додав: Валенок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: