П`ятниця, 10.05.2024, 06:09
Вітаю Вас Гість
Головна » 2011 » Вересень » 12
В середині жовтня 2011 року, орієнтовно 16 числа,  в селі Хорів Острозького району відбудеться шаховий турнір пам"яті Віталія Старухіна. Ідейним сподвижником турніру є Олексій Стецюк.
 
До участі запрошуються всі шахісти району!!!
 
Історична довідка: до 2008 року в селі Хорів цей турнір проходив щорічно, участь в ньому приймали крім місцевих шахістів спортсмени з міста Нетішин Хмельницької області. Переможцями турніру, зокрема,  ставали Валентин Шаранський (двічі) та Леонід Матюк. Крім того, кілька турнірів вигравали шахісти з Нетішина.
Переглядів: 465 | Додав: Валенок | Дата: 12.09.2011 | Коментарі (0)

 
11 вересня 2011 року в селі Розваж Острозького району під егідою Відділу з питань фізичної культури та спорту Острозької районної державної адміністрації відбулися змагання з футболу, волейболу та шахів. В шаховому турнірі прийняло участь 9 спортсменів. У зв"язку з невеликою кількістю учасників вирішено було провести змагання в одне коло з контролем часу 15 хвилин на партію кожному учаснику. Вже з першого туру зав"язалась вперта боротьба, в якій ніхто не хотів програвати. Про запеклість боротьби свідчить хоча б той факт, що вже після 3 туру не залишилось жодного учасника, який мав би максимальну кількість очок. Крім того, в турнірі було зафіксовано 6 нічиїх, що для турнірів такого рівня є рідкісним явищем.
Що ж стосується безпосередньо результатів, то тут перемогу здобув острожанин Валентин Шаранський з результатом 7 о ... Читати далі »
Переглядів: 543 | Додав: Валенок | Дата: 12.09.2011 | Коментарі (0)